Thursday, July 5, 2012

MAX PAYNE MOBILE VOOR ANDROID EN IOS-APPARATEN

Max Payne Max Payne mobiele Mobile [Android, iOS] Torrent Download
Een voortvluchtige undercover agent beschuldigd van moord, opgejaagd door politie en de maffia, Max is een man met zijn rug tegen de muur, de bestrijding van een strijd die hij niet kan hopen om te winnen. Max Payne is een meedogenloze verhaal-gedreven spel over een man op de rand, vechten om zijn naam te zuiveren terwijl het worstelen om de waarheid over zijn vermoorde familie bloot te leggen tussen een groot aantal plot-twists.
De baanbrekende originele filmische actie-shooter, Max Payne introduceerde het concept van Bullet Time ® in videogames. Door zijn stijlvolle slow-motion vuurgevechten in combinatie met een donkere en verdraaide verhaal, Max Payne opnieuw de actie-shooter genre.
Max Payne mobiele gameplay Max Payne Mobile [Android, iOS] Torrent Download
Universal App: 
Max Payne wordt ondersteund op de iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4,iPad 1, iPad 2, de nieuwe iPad.
Kenmerken: 
• Max Payne de handtekening van slow motion vuurgevechten, Bullet Time ® 
• verbluffend scherpe, HD-kwaliteit resolutie en textures 
• Retina ondersteunde resolutie voor de nieuwe iPad 
• Gameplay op maat gemaakt voor touchscreen-apparaten 
• Zeer aanpasbare controls 
• Meerdere doel modi 
• Rockstar Games Social Club integratie met statistieken, unlock cheats en meer * te volgen
* Rockstar Games Social Club ondersteund op de iPhone4, iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad alleen. Cheats zijn nog steeds toegankelijk op oudere apparaten.
Voor optimale prestaties raden wij u opnieuw opstarten van het apparaat na het downloaden en het sluiten van andere toepassingen bij het spelen van Max Payne Mobile.
Voor degenen die het gebruik van de "Ga naar niveau" cheat, raden wij u aan wapens in je inventaris hebben, als je een nieuw niveau met je huidige wapen set te beginnen.
Ondersteunde talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch en Japans.
-----------------------------

OF

DOWNLOAD HIER (link 2) 


Tags: Max Payne android, Max Payne iphone, Max Payne mobiel, Max Payne mobiele Android, Max Payne mobiele cheats, Max Payne mobiele Chomikuj, Max Payne mobiele download, Max Payne Mobile Gameplay, Max Payne mobiele ios, Max Payne mobiele ipa, Max Payne mobiele ipad, Max Payne Mobile iPhone, Max Payne mobiele ipod touch, Max Payne Mobile Review, Max Payne mobiele walkthrough, Max Payne WP7

No comments:

Post a Comment