Thursday, July 5, 2012

Assassin's Creed OPENBARINGEN [CRACK en activeringssleutels GENERATOR]

Assassin's Creed Revelations Crack en Activation Key Generator Assassin's Creed Revelations [Crack en Activation Key Generator]
Moordenaar'S Creed Revelations - Twee Assassins, One Destiny
Wanneer een man won al zijn veldslagen en versloeg al zijn vijanden, wat er nog voor hem te bereiken? Ezio Auditore moet uit zijn leven achter de rug op zoek naar antwoorden, op zoek naar de waarheid. In Assassin's Creed ® Openbaringen, master assassin Ezio Auditore wandelingen in de voetsporen van de legendarische mentor Altaïr, op een reis van ontdekking en openbaring. Het is een hachelijke pad - een die Ezio zal nemen om Constantinopel, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers dreigt te destabiliseren de regio.
In aanvulling op het hoogtepunt van Ezio's bekroonde verhaal, een verfijnde en uitgebreide online multiplayer-ervaring is terug met nieuwe en extra modes, kaarten en tekens, zodat u uw doden vaardigheden te testen tegen anderen uit de hele wereld.
Belangrijkste kenmerken van de game
Word Deadlier dan ooit - Hanteer het dodelijke vaardigheden van een wijzer, efficiënter en dodelijker Ezio. Snel elimineren uw tegenstanders door het inzetten van een nieuw arsenaal aan wapens en vaardigheden, zoals verbeterde free-running en hookblade gevecht. Ervaar een nieuw niveau van gameplay maatwerk met bom crafting, en gebruik verhoogde Eagle Sense om je vijanden en het milieu te overwinnen.
Customize Your Attack - Ezio beheerst het gebruik van explosieven en kan nu materialen te combineren uit de wereld om een ​​verscheidenheid van bommen te creëren om een ​​veelheid aan functies te bedienen. U kunt kiezen uit verschillende categorieën van bommen, waaronder; dodelijke, tactisch en afleiding.
Wilt u een bewaker af te leiden? Gebruik een niet-dodelijke Cherry Bomb om een ​​afleiding te creëren.
Verpletterd door een menigte? Gebruik een Blood Bomb om het gebied vrij te maken voor een snel uitje.
Tijd om de doden te maken? Gebruik een Splinter Bomb met een broze behuizing die ontploft op de impact op dodelijke gevolgen te creëren.
Voorbode van de terugkeer van een legende - Ervaar de terugkeer van 
Altaïr, de held van de oorspronkelijke Creed Assassin's, als een speelbaar 
karakter.
Test uw vaardigheden tegen de Best - Een alom geprezen multiplayer-ervaring wordt nog beter, met volledig nieuwe team modes en oneindige replay waarde.
Reis naar Constantinopel - Verken de levendige en exotische Constantinopel, het kruispunt van de 16e eeuwse Ottomaanse Rijk en het snijpunt van twee legendes van hun tijd, Altaïr Ibn-La'Ahad en Ezio Auditore da Firenze. Dit uitgestrekte stad biedt meer verschillende omgevingen dan ooit tegengekomen, waardoor sneller reizen via zipline, vanuit de lucht aanvallen, reizen over zee en nog veel meer.
Opmerkingen bij de installatie 
1. Installeer 
2. Kopieer bestanden van dit archief naar waar je installeren / Genereer Serial met Keygen 
3. Speel het spel
----------------

OF

No comments:

Post a Comment